The next level in home inspiration

Whether you're a homeowner, looking for inspiration or a professional remodeler ready to inspire other users with your projects, you've come to the right place!

  • Outdoor Design

    Outdoor Design

    Filter en terras liggen verdoken achter deze strakke waterstraat. Afwerking volledig op maat gemaakt in beton en als kers op de taart een heel zomers poolhouse om dag en nacht van te genieten.

  • Atelierwoning C

    Atelierwoning C

    Atelierwoning in Mariakerke

    Winnaar bronzen ereplaket 'Prijs voor Architectuur van de Provincie West-Vlaanderen 2015'

    Genomineerd voor de 'Belgische Prijs voor Architectuur 2015' in de categorie residentieel

    Genomineerd voor 'Wienerberger Brick Award 2016'

    ontwerp: 2013

    opgeleverd: 2015

    i.s.m. Gijs De Cock en Freek Dendooven, architecten

  • Woning D

    Woning D

    Deze woning te Grimbergen werd ooit aan de achterzijde uitgebreid met een keuken en een berging/toilet. Deze werden vakkundig tussen tuin en leefruimten geplaatst.

    De eerste beslissing was dit bouwsel te slopen en het geheel te herschikken.

    In tweede instantie werd beslist hoe het nieuw aangebouwde deel er moest gaan uitzien. Om de hernieuwde relatie met de tuin in de verf te zetten werd gekozen voor een maximaal beglaasd volume voor de leefruimte. De keukenberging en de dakranden werden afgewerkt met een zinken bekleding.

  • Carbon

    Carbon

    De bestaande achtergevel van de woning is afgebroken zodat de woning kon uitgebreid worden met een houtskeletbouw. De nieuwe achtergevel is voorzien van een maximum aan glas. Hierdoor is er heel wat lichtinval dit creëert een enorme ruimtelijkheid. Dit samen met het strakke interieurdesign maakt deze woning een gezellige en huiselijke leefomgeving.

  • Dewinter

    Dewinter

    Project Sajfrt: volledige verbouwing van een art-deco woning.

    Er werd gezocht naar een mooi evenwicht tussen het behoudt van bestaande elementen en de integratie van alle hedendaags comfort.

  • Ralingen

    Ralingen

    Deze verbouwing van werkmanshuis tot ruime loft komt voort uit een holistisch ontwerpconcept. In de ontwerpstrategie werden randvoorwaarden als functionaliteit, stabiliteit, ruimtelijkheid, licht en materialiteit uitgepuurd en op elkaar afgestemd. Deze vereenvoudiging werd nagestreefd telkens met het budget in gedachten. Door in het midden van de woning een klein deel vloer weg te laten, werd de benepen arbeiderswoning een ruime loft, zonder kwistig te zijn met ruimte en budget. De gevels werden ontworpen als heel dikke muren, waar afwisselend gesloten bergruimtes en grote bewoonbare nissen in geschikt werden.

    Waar er in een traditioneel huis voor elke woonfunctie een kamer is, zitten deze functies hier telkens in een nis rondom open ruimte in het midden. De bewoners van het huis kunnen geborgenheid vinden in deze afzonderlijke open nis-kamers, zonder contact met de rest van de leefruimtes te verliezen. Elke nis haalt kwaliteit van twee kanten: uit het contact met de open ruimte in het midden van het huis, en uit het licht en zicht door de grote ramen. De verschillende karakters van de nissen nodigen de bewoner uit om zich te verplaatsen door de dag heen. Je kan ontbijten in een oranje treincoupé met ochtendzon, werken aan een zonnige schrijftafel met uitkijk over de straat, baden met zicht op de tuin, ontspannen in een dieprode theaterbox bij avondschemering…

  • Woning PE-VA

    Woning PE-VA

    Structurele verbouwing + interieur in Boechout.

    De bestaande achterbouw kreeg een volledige nieuwe gevel . Een nieuwe lichtstraat verdeelt als een soort "ribbenkast"  de ruimte en zorgt voor een overvloed aan licht.

    Witte wanden en gietvloeren staan in contrast met een opvallend velours gordijn en decoratief behang.

    De bestaande keuken werd geverfd en voorzien van enkele decoratieve elementen (trekkers, losstande koelkast, retro legplanken, verlichting)

  • Het hele jaar door zwemmen met wijds uitzicht

    Het hele jaar door zwemmen met wijds uitzicht

    365 dagen per jaar genieten van een eigen zwembad, deze droom mochten wij voor onze klanten waarmaken.

    Aan de bestaande woning werd een nieuwe ontspanningsruimte aangebouwd. Het Starline monoblock werd reeds tijdens de constructie van het zwembadgebouw geïntegreerd. Grote raampartijen en lichte kleuren zorgen voor een rustgevende stemming zodra je de ruimte betreedt.

  • 1223

    1223

    Bij deze halfopen bebouwing in een kleinschalige verkaveling worden een aantal standaardoplossingen van dit type grondig herdacht vanuit de specifieke context. Zo is er het natuurgebied ‘Hof van Spruyt’ dat links achter het perceel ligt, de zijgevel van de achtergelegen woning die het uitzicht beperkt, de zuidoriëntatie van de straatgevel aan een steenweg en de vraag naar een compacte woning met beperkte vloeroppervlakte.