• Verbouwing Bellegem

    In deze verbouwing wordt elke ruimte bepaald door het zorgvuldig gedetailleerde schrijnwerk en door de kleurkeuze van het lokaal.
    Het bureau, centraal in de woning, is een donkere en knusse plek die tussen de oude vierdelige vouwdeuren en tussen een nieuwe bibliotheekkast/schuifdeur zit. De eetkamer en keuken zijn daarentegen heel licht en open opgevat, met hoge ramen en een gekaderd zicht op de achterliggende velden. Door de natuurstenen vloer en de houtaccenten krijgt het interieur een warme uitstraling.

  • Eetkamer door architectuur Ruben Verbeke

  • Keuken door architectuur Ruben Verbeke

  • Keuken door architectuur Ruben Verbeke

  • Bureau door architectuur Ruben Verbeke

  • Keuken door architectuur Ruben Verbeke

  • Verbouwing Bellegem door architectuur Ruben Verbeke

  • Eetkamer door architectuur Ruben Verbeke