• Woning Tervuren

    Een hellend terrein vraagt inventieve oplossingen van de architect. Om een compact volume te bouwen op een terrein met een niveauverschil van 4 meter werd de traditionele organisatie omgegooid: een patio zorgt voor ruime lichtinval tot in de kelderverdieping waar de studio van de bouwheer met slaapkamer, badkamer en sauna is gelegen.

    Ook voor het interieur tekenden de architecten. Op maat gemaakte trappen, de keuken, de vestiaire, de dressing en zelfs het bed vormen een harmonieus geheel. In de leefruimten werden gewalste metaalplaten als vloerbekleding gebruikt; een stalen trap, gezandstraald glas en kasten en parket in wengégetint eikenhout: 'koude' en 'warme' tinten zorgen voor een verrassend eigentijds design.

  • Woonkamer door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Eetkamer door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Keuken door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Slaapkamer door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Woning Tervuren door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Trappenhal door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Woning Tervuren door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Woning Tervuren door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Woning Tervuren door Boyen - Van Vlasselaer Architecten

  • Trappenhal door Boyen - Van Vlasselaer Architecten